Full Blue Sturgeon Moon in Aquarius – August 22, 2021

We have a Full Blue Sturgeon Moon on Sunday, August 22nd, peaking at 6:02am MDT here in Alberta. πŸŒ•βœ¨β™’οΈ This Full Moon is at 29 degrees of Aquarius and is conjunct Jupiter. This is the 2nd Full Moon in Aquarius, the previous one on July 23rd was at 1 degree Aquarius. We are definitely closing a chapter and bringing things to completion, and preparing ourselves for what’s ahead.

This Moon is referred to as a β€œBlue Moon”, which means that 7 times in 19 years, there are 13 Full Moons in a year. People often refer to a Blue Moon as 2 Full Moons in the same calendar month, but more specifically it references when a particular season has four Full Moons, with the third being called a Blue Moon so that the fourth and final one can continue to be called the “Late Moon.”

Every Full Moon and New Moon are significant to me, but this series of the 2 Aquarius Full Moons, with all the other Aquarian energy, as well as the Leo New Moon that occurred on the peak day of the Lion’s Gate Portal.. I can’t help but feel like this time is extra special and important. We are stepping into our power and becoming the best versions of ourselves for the betterment of humanity.

The Full Moon is generally about letting go and releasing. Aquarius longs for freedom, so let go of past pain and emotional burdens for good. Let go of physical baggage and mental worries too. We want to welcome abundant Aquarian energy and we need to make space for goodness to enter! We need to show the Universe we are prepared, ready, and willing to accept greatness.

The Sun will be moving into Virgo on August 23rd, and the Moon will be moving into Pisces. We should enjoy this positive, relaxing, and adventurous Full Moon, as things will be moving forward quickly afterwards.

This is a very positive time for relationships. If you are just starting one, or if you are in an existing one, things will continue moving to higher levels. This Full Moon is a very positive time of coming together in mutual understanding and love, and strengthening connections.

With this Full Moon being next to Jupiter, it can be very lucky! Keep your thoughts positive and your energy open and willing to receive. Welcome unexpected surprises in your life.

With the Sun opposing Jupiter, we could require some moderation. Be careful not to get too over indulgent. Be thankful and share your good fortune. Remember that you reap what you sow.

As always, its about what you make of it! We have a ton of opportunities here to work with abundant energy and align with it! πŸ’•πŸ™βœ¨

πŸ«‚πŸ¦—πŸ¦šπŸŒΏπŸͺπŸŽ§πŸ”πŸ’»πŸ’΅

Get my MOON MAGIC WORKSHEET to work with this energy further! πŸ“

The MOON MAGIC WORKSHEET is a 6-page PDF that you can print and look over, as a way to learn about the energy of the Moon.

This edition includes: Info about the sign of Aquarius, the element, modality, polarity, astrology symbol, constellation, house ruled, ruling planets, colors, crystals, Angels, Gods/Goddesses, essential oils, plants, flowers, trees, herbs, metal, Feng Shui charms, animals, numbers, and more! It has affirmations, personal questions, goals, releasing, ideas of things to do, a prayer, do’s & don’ts, a card pull, upcoming astrology, and more! 🀩

It’s like Moon Ceremony on paper! πŸ“

$5/Worksheet or sign up for a year for $100 (CAD) – Released every New & Full Moon – Payment accepted by e-transfer and PayPal.

Let me know if you are interested!
carrielynngallop@hotmail.com

FullMoon #Moon #MoonGuidance #Aquarius #BlueMoon #Spiritual #Energy #Guidance #MoonCycles #MoonMagic #MoonMagicWorksheet #LiveByTheMoon #Technology #Advancement #Betterment #Growth #Development #Learning #Fun #MoonCeremony #CardPull #Astrology

Thank you for visiting my page! I hope you enjoyed this post!

Make sure to like my Facebook page: 

http://www.facebook.com/carriegallopspiritualadvisor

If you would like to book a personal reading, email me at carrielynngallop@hotmail.com, or message me on Facebook or Twitter!

Find me here:

http://www.facebook.com/Carrie.gallop or 

http://facebook.com/carriegallopspiritualadvisor

Twitter @carriegallop

View my art & photography on Fine Art America http://fineartamerica.com/profiles/carrie-gallop.html and Pixels http://pixels.com/profiles/carrie-gallop.html

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s